Servicii

 

Profesionişti pentru profesionişti !

  

  - Limbi de lucru: română, engleză, germană, franceză, maghiară, rusă -

  

  • TRANSCRIERE-DIGITIZARE

Aveţi nevoie să transpuneţi un material manuscris într-un format digital editabil? Poate un manuscris vechi pe care v-ar interesa să-l publicaţi? Poate un set de acte medicale (rezultatele unor investigaţii, scrisori medicale, bilete de externare etc.) care ar trebui transcrise şi traduse? 

Trimiteţi-ne o copie de bună calitate şi o transformăm într-un document editabil, gata corectat. Ne vom folosi, după caz, de OCR (Optical Character Recognition) sau de transcriere manuală.

 

  • TRADUCERE şi PROOF-READING

Trebuie să redactaţi teza de doctorat sau rezumatul ei într-o limbă de circulaţie universală? Pregătiţi pentru publicare un articol sau un capitol de carte şi nu sunteţi sigur de cunoştinţele dvs. de limbă?

Trimiteţi-ne materialul original şi asigurăm noi traducerea, sau trimiteţi-ne materialul tradus de dvs., iar noi îl verificăm şi operăm modificările necesare pentru ca rezultatul să fie impecabil din punct de vedere lingvistic.

 

  • FORMATARE TEXT ŞI BIBLIOGRAFIE

Pregătiţi un material pentru publicare şi aveţi cerinţe specifice de formatare a corpului lucrării, respectiv a listei bibliografice? Nu vă pierdeţi vremea cu o operaţiune obligatorie, dar laborioasă şi consumatoare de timp!

Trimiteţi-ne materialul şi instrucţiunile de formatare (sau linkul aferent) şi vă returnăm materialul în forma cerută, gata de trimitere.

 

  • ANALIZĂ STATISTICĂ PENTRU STUDII CLINICE, EXPERIMENTALE ETC.

Experimentul sau studiul s-au încheiat. Sunteţi în posesia unei mari cantităţi de date primare, care acum trebuie prelucrate statistic, în mod corect şi cu testele adecvate în raport cu tipul de date şi cu ipoteza de lucru.

Vă putem ajuta noi. Înainte de a ne apuca de lucru, trebuie să discutăm, ca să ne asigurăm că am înţeles exact ce reprezintă datele dvs., care este ipoteza de lucru şi ce anume doriţi să evidenţiaţi prin analiza statistică a datelor dvs.

 

  • REPREZENTAREA GRAFICĂ A DATELOR

Prezentarea grafică a datelor este esenţială în descrierea rezultatelor unui studiu, dar, mai ales dacă aveţi o cantitate mare de date şi grafice mai complexe, nu este întotdeauna simplu şi poate fi o operaţiune consumatoare de timp.

Trimiteţi-ne rezultatele pe care aveţi nevoie să le ilustraţi sau eventual schiţa graficelor de care aveţi nevoie şi veţi primi înapoi materialul ilustrativ realizat conform cerinţelor, corect, cu un aspect unitar şi profesional.

 

  • INSTRUIRE

S-ar putea ca una sau alta din operaţiunile de mai sus - redactarea unui text ştiinţific, cu atât mai mult într-o limbă străină, utilizarea la nivel avansat a programelor editor de text, prelucrarea statistică şi reprezentarea grafică a diverselor tipuri de date - să nu vă fie familiară. Poate că sunteţi la început de drum în ştiinţă sau poate că sunteţi un cercetător experimentat, dar nu aţi avut încă nevoie să aprofundaţi un anumit aspect.

ORICÂND SE POATE ÎNVĂŢA CEVA NOU, UTIL SAU NECESAR!

Organizăm ore de pregătire individuale, axate exact pe cerinţele dvs.

 

 Vă invităm să ne contactaţi!