Dorim să oferim informaţie de bună calitate, prezentată în modul cel mai potrivit scopului. Dorim să oferim cărţi utile, a căror lectură să însemne un câştig pentru multiple categorii de cititori; dorim să oferim cărţi frumoase, pe care să îţi facă plăcere să le mângâi cu mâna şi cu ochii.

Nouă chiar ne pasă !

Ne pasă...

Nouă chiar ne pasă !

Ne pasă...

Echipa editurii

monica-hriscu
Monica Hriscu

Moni are un doctorat în Fiziologie animală și o pasiune pentru comunicarea de bună calitate, pentru limba vorbită frumos și cu folos, pentru cuvântul bine ales, care spune exact ce trebuie. Este fondatoarea Editurii Curs și lucrează ca editor și traducător din limbile engleză și germană.

Andra Dan
Andra Dan – Crossover Art

Andra, artist prin natură și magician al online-ului, este omul datorită căruia cărțile Editurii Curs și oamenii din spatele lor ajung să fie cunoscute de public. Ea dă chip și voce preocupărilor și realizărilor noastre de zi cu zi.

processed
Tim

Motănelul Tim îndeplinește cu responsabilitate rolul de a supraveghea activitatea mouse-ul în afara orelor de serviciu. Tot el se ocupă de valorificarea superioară a cutiilor de carton, odată golite.